donderdag 26 juli 2007

Goed nieuws voor reislustige jonge ouders!

Sinds woensdag is achter de paspoortcontrole aan de ‘Holland Boulevard’ op Schiphol een nieuwe Babycare Lounge van Nutricia geopend voor ouders en hun baby’s. De officiële naam luidt: De Schiphol Babycare Lounge by Nutricia

In deze lounge kunnen ouders terecht die hun jonge kinderen willen verzorgen voordat ze op reis gaan. De lounge heeft zeven halftransparante cabines met een bedje. Bij deze cabine zijn zitplekken voor de ouders gecreëerd. Verder zijn er badjes, commodes, een magnetron voor opwarming van voeding en instelbare projecties voor het prikkelen van de zintuigen of het tot rust brengen van het kind.

De lounge heeft een oppervlakte van 90 m2 en wordt mede mogelijk gemaakt door Nutricia. Het gebruik van de Schiphol Babycare Lounge by Nutricia is gratis. De lounge is geopend van 06.00 – 22.00 uur.

‘Amsterdam Airport Schiphol heeft gekozen voor deze samenwerking met Nutricia omdat Nutricia specialist is op het gebied van babyverzorging’, aldus Schiphol (via Molblog). Mooie vorm van brandactivation.

Geen opmerkingen: