zaterdag 22 december 2007

Ajax opent online beeldbank

Ajax heeft gisteren Ajax Images gelanceerd, een online beeldbank waar fans terecht kunnen voor de meest actuele beelden van Ajax, voor en achter de schermen. Hiermee wordt toegang gegeven tot wedstrijdbeeld van hoge kwaliteit aan alle nieuwsmedia. Daarnaast is het ook mogelijk om beeld exclusief te kopen of vooraf te bestellen.

Met Ajaximages.com wil Ajax het voor de nieuwsmedia eenvoudiger en sneller maken om beelden te verkrijgen en voorziet hierin met 5 onderdelen: Ajax actueel, Ajax seizoen collectie, Ajax exclusivity guaranteed, Ajax features & lifestyle en de Ajax heritage collectie. De aangeboden beelden mogen niet worden ingezet voor commerciële doeleinden, maar zijn uitsluitend bedoeld voor eenmalig gebruik bij nieuwsitems of ter illustratie.

Vanaf vandaag zijn de belangrijkste momenten van elke wedstrijd (voor en achter de schermen) enkele minuten na het eindsignaal online beschikbaar en te bestellen . Door gebruik te maken van de optie op exclusiviteit wordt voorkomen dat hetzelfde beeld ook door een concurrent gebruikt wordt.

Ajax images.com biedt naast wedstrijdbeeld, exclusiviteit en een kijkje achter de schermen nog meer mogelijkheden. Zo is er toegang tot het Ajax archief (heritage collectie) voor specifieke en unieke beelden die nog niet eerder toegankelijk waren. Ajax features & lifestyle geeft toegang tot lifestyle-achtige reportages, waarin de spelers van Ajax een centrale rol vervullen (via DutchCowboys).

Geen opmerkingen: