vrijdag 22 juli 2011

Treasures from Berlin by Awesome Amsterdam

Voor Anneloes Ouwehand hebben wij van Awesome Amsterdam deze Stopmotion film gemaakt om haar nieuwe collectie Treasures from Berlin te presenteren

Anneloes Ouwehand is een Amsterdamse mode-ontwerper. Ze studeerde af aan het Amsterdam Fashion Institute in de zomer van 2006 na een stage bij 'Gaspard Yurkievich' in Parijs. Met haar afstudeercollectie 'Verblind door Reality' werd ze genomineerd voor een Createurope Award.
Anneloes vindt een groot deel van haar inspiratie in de kunst en fotografie. Kunstenaars als Francesco Vezzoli, Ray Caesar en Busbey Berkeley, die alle elementen bevatten van vervreemding of 'surrealisme' in hun werk.

Op dit moment werkt Anneloes als freelance mode-ontwerper voor magazines en trendwatchers, als leraar en creëert ze haar eigen collecties.
Kijk voor meer info op http://www.anneloesouwehand.comAwesome Amsterdam is een creatief bedrijf.
We ontwikkelen kwalitatieve content voor bedrijven. Content die relevantie voor hun (potentiele) klanten toevoegt. Denk hierbij aan video's, Facebook apps, mobiele apps, activaties, SMR's.

We helpen je van idee-ontwikkeling en middelenkeuze tot productie en post-productie.
We denken hierbij middelenenvrij. Of het nou online is of offline, het gaat erom dat je die (potentiele) klant bereikt met de juiste boodschap op het de juiste plaats op het juiste moment.

Geen opmerkingen: