vrijdag 29 juli 2011

Update: Awesome Amsterdam Facebook app voor Prenatal

Voor Prenatal hebben we een Facebook app ontwikkeld waarmee bezoekers hun leukste, grappigste of mooiste kinderfoto's kunnen uploaden en verspreiden. Je maakt daarbij kans op een Nikon D3100 t.w.v. €649,-.
Net als onze Nikon Facebook app verlaat je de pagina niet als je in de app actief bent zoals in veel (oude) apps nog wel het geval is.

Mooie actie toch? Meedoen dus!

Update: Het gaat goed met de Facebook app. Na nog geen twee weken bijna 150% meer likes en 272 foto's ge-upload. Mooie cijfers!

donderdag 28 juli 2011

maandag 25 juli 2011

Gave TED Talk!

Eric Witacre vertelt hoe hij op dit idee van een virtual choir is gekomen en hoe dat leidde tot twee geweldige projecten. Sterk staaltje co creatie, prachtig!



Inmiddels is het project Eric Whitacre's Virtual Choir 2.0, 'Sleep'af en hieronder de gehele video te zien:

vrijdag 22 juli 2011

Treasures from Berlin by Awesome Amsterdam

Voor Anneloes Ouwehand hebben wij van Awesome Amsterdam deze Stopmotion film gemaakt om haar nieuwe collectie Treasures from Berlin te presenteren

Anneloes Ouwehand is een Amsterdamse mode-ontwerper. Ze studeerde af aan het Amsterdam Fashion Institute in de zomer van 2006 na een stage bij 'Gaspard Yurkievich' in Parijs. Met haar afstudeercollectie 'Verblind door Reality' werd ze genomineerd voor een Createurope Award.
Anneloes vindt een groot deel van haar inspiratie in de kunst en fotografie. Kunstenaars als Francesco Vezzoli, Ray Caesar en Busbey Berkeley, die alle elementen bevatten van vervreemding of 'surrealisme' in hun werk.

Op dit moment werkt Anneloes als freelance mode-ontwerper voor magazines en trendwatchers, als leraar en creƫert ze haar eigen collecties.
Kijk voor meer info op http://www.anneloesouwehand.com



Awesome Amsterdam is een creatief bedrijf.
We ontwikkelen kwalitatieve content voor bedrijven. Content die relevantie voor hun (potentiele) klanten toevoegt. Denk hierbij aan video's, Facebook apps, mobiele apps, activaties, SMR's.

We helpen je van idee-ontwikkeling en middelenkeuze tot productie en post-productie.
We denken hierbij middelenenvrij. Of het nou online is of offline, het gaat erom dat je die (potentiele) klant bereikt met de juiste boodschap op het de juiste plaats op het juiste moment.

zondag 17 juli 2011

TED Talk Eli Pariser: Beware online "filter bubbles"

Must see. Over de praktijk en gevaren van personalisatie van het internet.